Maanantai ja 17.1. Taas on luvattoman paljon kulunut aikaa viime kirjoittelusta. Jotenkin se vain meinaa aina jäädä. Ja sitten kun sattuu muistamaan, niin ei tietenkään ole joko kone päällä tai ei vain ole muuten mahdollisuutta/aikaa.

Tänään miehellä alkoi talviloma. Jeee!!  Sitten oli otsikossakin mainitut tapahtumat eli käytiin Mevetissä kuvauttamassa Ossin lonkat ja kyynärät sekä teetettiin silmätutkimukset. Siellä eläinlääkärin arvio tuloksista oli:

Silmät terveet, kyynärät 0/0 eli terveet ja lonkat sitten vasen C ja oikea B. Eli ei sitten olleet huipputulokset... Ossin emähän on just B/C, mutta isä A/A. Mutta näillä siis mennään paitsi jos ei Kennelliitossa nähdä toisin. Sitä odotellessa.

Ossia on kovin väsyttänyt sen jälkeen, ei ole juuri muuta tehnyt kuin maannut ja nukkunut. Ja aikamoisen honteloa kävelyä sillä oli aiemmin, hieman siis nukutusaine vielä vaikutti... Itsekin katseli välillä vähän kummissaan että mitähän tämä nyt oikein on... No, huomenna on sitten taas normaali itsensä.

Mies otti sitten Ossista kuvankin kun nukkui sen jälkeen kun tultiin kotiin. Se tähän seuraavaksi.