Maanantai ja 20.12. Kuten otsikko sen jo sanookin, niin enää 4 päivää jouluun. Lunta pyryttää taivaan täydeltä, satanut jo 2 päivää putkeen ja kolmas menossa. Ja sitä tullut jo niin paljon että sitä on keittiön ikkunan alalaitaan asti suunnilleen. Tuossa eilisen ja tämän aamun välillä on satanut 30 cm lunta. On kuitenkin sellasta hötölunta kun on pakkasta sellaset -10 astetta.

Joulun valmistelut ovat hyvällä mallilla, tosin lattian pesu odottaa edelleen, mutta muuten ei ole mitään ihmeitä. Keskiviikkona pitää tehdä sekahedelmäkiisseli kun torstaina illalla ei ehdi kun käydään kaupassa. Toivottavasti mies pääsee lähtemään silloin ajoissa töistä... Hyvä olisi kyllä päästäkin välillä ajoissa kun lauantainakin teki 10 tunnin työpäivän ja viime viikolla muulloinkin 11 tuntisia työpäiviä. Kiirettä kun siellä riittää.

Ossin kanssa on treenailut jatkuneet, eilen tehtiin vähän vähemmän kun sillä oli rankka päivä jo muutenkin. Käytiin tapaamassa jälleen Ossin Molly-siskoa. Koirilla oli hauskaa keskenään ja leikkivät kovin. Ossiakin sitten väsytti illalla. Laitan lopuksi muutaman kuvan koirien leikeistä.

Verkkokauppani suhteen olen kyllä pettynyt tämän joulun myyntiin. Ei ole ikinä ollut niin hiljaista kuin nyt vaikka on tullut uusia tuotteita ja maksusysteemit on parhaat mahdolliset kun pystyy maksamaan millä keinoin vaan.  Toivottavasti ensi joulu olisi taas parempi....

Mutta eipä tänne muuta sen kummempaa. Nyt ne kuvat.

^  Vasemmalta erottuu hieman Molly ja tässä lähempänä tulee Ossi.

^ Ossi tuossa vasemmalla ja Molly oikealla.