Keskiviikko ja 20.10. Taas on jokunen päivä vierähtänyt. Edellisessä kirjoituksessani mainitsin maksunappiongelmasta verkkokauppani sivuilla. No, se ongelma on edelleen. Lähetin jo eilen viestiä että mikä on tilanne, mutta ei ole tullut vastausta... ehkä on kiirettä. Sitten lähetin viime viikon torstaina tilauksen Saksaan ja maanantaina tulikin soitto sieltä sekä tilausvahvistus sitten vielä sähköpostitse. Nyt on sitten tavaraa tulossa joko tämän viikon lopulla tai viimeistään ensi viikon maanantaina. Tänään ei ole tullut, joten sitten joko torstaina, perjantaina tai maanantaina tulevat. Sitten vain laittamaan niitä sivuille.

Koirapuistossakin on tullut taas käytyä sitten viime kirjoittelun. Nyt viime viikonloppuna ei ehditty, mutta sitä edellisenä käytiin ja siitä onkin taas kuvia ja video. Tuota videota ei ole vielä siirretty nettiin, joten sitä en voi laittaa, mutta myöhemmin sitten.  Ossi saikin jostain vinttikoiran näköisestä itselleen juoksukaverin, tykkäsi kovin juosta Ossin kanssa ja sitten kun lähdettiin pois ja oltiin jo portin ulkopuolella, niin se koira ryntäsikin vielä katsomaan portille meidän lähtöä.

Treeneistä. Välillä on ollut paussia kun Ossilla on ollut vatsa sekaisin. Saatiin välillä se ohikin, mutta sitten päivän tai parin paussin jälkeen tuli takaisin ja vielä kahdesti, joten on ollut vähän harvempaa tuo treenaaminen, mutta ollaan sitä kuitenkin tehty. Eilen viimeksi seuraamisharjoituksia, luoksetuloa, liikkeestä jättöä, kapulan noutoa ja lisäksi harjoiteltiin näyttelyseisontaa. Niin ja paikallamakuuta myös on tullut treenattua sekä kaukokäskyjä. Ja välillä kapulan sijaan Ossi on hakenut damia. Silloin tällöin vielä lopuksi on tullut heiteltyä sille frisbeetä ja on saanut harjoitella koppeja, siitä tykkää.

Mutta nyt niihin kuviin...

^  Ja tässä se Ossin juoksukaveri

^  Olikin silloin paljon koiria, osa vielä tässä selän takana.  Ossi tässä se vasemmanpuoleisin.