Lauantai ja 18.9. Taaskin on mennyt yli viikko edellisestä kirjoituksesta. Päivät vaan vierii huomaamattaan eteenpäin ettei edes huomaakaan. Välillä on ollut aika kiirettäkin tässä. Vanhemmiltani on tullut omenoita, joten osa ajasta on mennyt sitten niitäkin laiteltaessa. Tänään on tarkoitus tehdä omenahilloa ja huomenna sitten omenapalapiirakkaa.

Syksyiset ilmat ovat sitten saapuneet tänne eteläänkin. Eilenkin vettä satoi vähän väliä.

Ossin kanssa ollaan jatkettu edelleen treenejä, milloin tokoa, milloin damin noutoa ja sitten näyttelyseisontaa. Hyppyestekin ollaan saatu nyt  Ossin säkän korkuiseksi ja hienostihan siitä hyppää yli. Välillä tosin hauskuuttaa meitä tekemällä helpointa ratkaisua eli tökkää kuonollaan tai tassullaan esteen nurin ja hyppää sitten yli....  Mutta sitten kun nostetaan este takaisin pystyyn, niin johan hyppää hienosti yli ja jää kivasti tilaa vielä väliinkin. Ja tuntuu olevan vielä innoissaankin siitä kun pääsee hyppäämään.  Ihan hyvin on treenit menneet, välillä suorastaan loistavasti, mutta välillä sitten perusasentoon tulosta on sanomista kun jääkin hieman vinoon istumaan ja saa sitten korjata sen. Niin ja meillä onkin aika hauska tokoeste... kerättiin 4 pahvista olutlaatikkoa (tyhjiä) ja teipattiin ne yhteen eli 2 laatikkoa vierekkäin ja 2 päällekkäin, niin on just oikean korkuinen este.

Tänään poikettiin sitten taas Mustissa&Mirrissä ostamassa Ossille jauhettua lohta. Lisäksi oli puoleen hintaan jotain herkkutikkuja. Annetaan siitä sitten palkkioksi treenien yhteydessä. Löytyipä sieltä kaninkarvaakin, mutta maksoi yli 20 euroa, niin jäi ostamatta. Mielestäni Golden Ringin sivuilla oli paljon halvemmalla... Ossille kun pitäisi ostaa vielä kanidami treenejä varten...

Uusia kuvia ei ole nyt laitettavaksi. Viimeisistä on jonkin verran jo aikaa. Eipä tässä sitten muuta sen kummempaa kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille!