Sunnuntai ja 8.8. Eilen sitten tuli kovin kaivattu uutinen tekstiviestinä. Eli mökin omistaja ilmoitti että nyt on sähköt tulleet. Ja tämähän tietää sitä että päästään kuin päästäänkin Konnevedelle nyt huomenna maanantaina. Ihanaa!!!  Pitkään piti jännityksessä että onnistuuko vai ei. Ilman Veera-myrskyä sähköt olisivat olleet jo aiemmin eikä olisi tarvinnut jännätä tänne asti. Mutta upeaa joka tapauksessa. Vielä tänään aloitetaan pakkaaminen kun aika aikaisin saa olla lähtemässä huomenna liikkeelle, on kuitenkin n. 360 km ajettavana ja taukojakin pitää ehtiä tehdä jotta jaksaa ajaa.

Perjantaina käytiin kaupassa ja poikettiin sitten katsomaan Mustista&Mirristä että olisiko siellä kelluvaa damia kun näytti että Ossi on siitä niin kiinnostunut kun käytiin Inkoossa. Ja olihan siellä ja sopivasti vielä tarjouksessa. Säästi pari euroa siinäkin. Ossille onkin sitten kivaa tiedossa kun huomaa että huomenna pääsee myöhemmin hakemaan damia vedestä eikä vain vesilelua.

Tänään ulkona seuraaminen sujui aika pitkään hienosti tai suorastaan upeasti. On tainnut viime aikojen tiiviimmät seuraamis- ja luoksetulotreenit tehdä tehtävänsä. Ossilla on vielä hauska tapa että jos on jonkin matkaa seurannut hienosti tai yleensäkin kävellyt sivulla ilman vetämistä, niin tökkii sitten kuonolla ja katsoo sen näköisenä että huomaatko miten hienosti tulen... Mainio...

Äsken trimmattiin Ossia hieman lisää. Pienissä erissä pitää ottaa kun ei malta olla aloillaan jos kutittaa.... Sen verran kaulalla on ns. helttaa että mies ei uskalla enempää trimmata, joten saa nyt olla se mitä on ettei leikkaa nahkaa pois tai ei onnistu pian ikinä trimmaus jos niin käy.

Mutta nyt ei varmaan mitään uutta tässä enää tule. Tänään pakataan ja laitetaan kotia kuntoon ja huomenna viimeiset järjestelyt ja pakkaukset ennen lähtöä. Palailen sitten hieman yli viikon päästä kun reissu on takana ja kuviakin laiteltavana. Oikein mukavaa viikkoa kaikille!