Keskiviikko ja 18.8. Tänään Ossi täyttää 2 v 3 kk.

Toissapäivänä sitten kotiuduttiin siinä viiden maissa Konnevedeltä. Oli aivan upea reissu ja suurimmaksi osin oli hienot ilmat, vain pari tai kolme ekaa päivää oli sellaista että välillä sateli vettä ja oli melko pilvistä. Mutta sen jälkeen aurinkoa ja hellettä, joten mikäpä sen mukavampaa.  Joka päivä grillattiin ja oltiin muutenkin paljon ulkona. Maanantaina 9.8. kun sinne mentiin, niin heti seuraavana päivänä käytiin Äänekoskella, kun siellä asuu miehen äidin sisko. Ja olipa miehen äitikin siellä käymässä silloin. Oli Ossilla iloinen yllätys kun huomasi tutun siellä, alkoi häntä viuhua vikkelään sen jälkeen ja hymy oli korvissa. Tuon kyläpaikan jälkeen poikettiin vielä kaupassa ja sitten takaisin mökille. Seuraavan kerran lähdettiin kauppaan perjantaina ja kaikkina muina päivinä oltiinkin sitten mökillä. Ja mikäpä siellä on ollessa kun on niin luxusmökki ja ihanan rauhallisella paikallakin. Ossikin sai nauttia aina välillä vapaudestaan ja silloin kun oli vapaana, niin juoksi ja loikki pitkin pihan metsää ihan innoissaan.

Eikä unohdettu treenejäkään mökillä. Ossi haki innostuneena monta kertaa uutta kelluvaa damiaan. Sitten treenattiin tokoakin kun kerrankin pystyi treenaamaan ulkona. Hienosti meni, harjoiteltiin paikallamakuuta, seuraamista, luoksetuloja, sivulletuloja, liikkeestä pysäytyksiä ja sitten näyttelyseisontaa. Todella hienosti meni siellä.... nakin voimalla.

Paljon tuli otettua kuvia ja videoita ja videoista koostettiin sitten yksi vähän pidempi. Sen laitan Ossin videoihin missä on muitakin videoita.

Nyt on sitten taas tavallista arkea, joskin mies on vielä tämän ja ensi viikon kesälomalla. Mutta nyt lomakuviin.

^  pilvipyörre

^ "sieni"pilvi, aivan kuin ydinpommin jäljiltä... mutta oikeasti ukkospilvi ja alaspäin menevä on vesisadetta

^ Ja tässähän se meidän mökki sitten on, Ossikin seisoo terassilla.

^ rantapanoraama

^ Ossi ja uusi kelluva dami

^ Tässä uitiin vauhdilla.

^ Ossin lempipuuhaa oli mennä muutaman kerran päivässä rappusia yläkertaan ja tykkäsi aina luurailla raosta mennen tullen.

^ Mökki järveltä päin

^ Ossi Siikakoskella. Tällainen koski oli matkalla kun mentiin Konneveden keskustaan kauppaan.

^ Asta-myrskyn tuhojen jälkinä pari kaatunutta mäntyä ja sitten pari mustunutta kantoa viime syksyn mökin palosta.

^ Noutoharjoituksia kelluvalla damilla

^ Aallokossa uimassa

^ Ja rankan päivän jälkeen on hyvä levätä jotta taas jaksaa...

Sitten lopuksi vielä pari taidekuvaa aalloista auringonlaskussa...