Maanantai ja 5.7. Helteet ne vain jatkuu edelleen. Taitaa tästä päivästä tulla vielä lämpimämpi kuin eilisestä sillä 7 aikaan aamulla oli jo 20 astetta lämmintä kun eilen 9 aikaan oli 18 astetta. Silti päivällä oli 29 astetta... Ja kyllä se tuntuikin tosi kuumalta kun käytiin rannalla.

Puolenpäivän aikaan siis lähdettiin ensin koirapuistoon, jossa ei ollutkaan ketään, joten mentiin yksi kierros keskenämme ja Ossi oli taas innoissaan kun sai juosta vapaana. Kierroksen päätyttyä lähellä porttia on puita joiden varjoon Ossi jäi tyytyväisenä makoilemaan. Muutama kuva tuli otettua kun siinä makoilee. Sitten lähdettiinkin liikkeelle ja ensin kaupasta hakemaan jätskit ja sitten rantaan. Ossi halusi taas heti ensimmäisenä vilvoittelemaan sinne ja mieskin meni polviaan myöten sinne veteen, oli kuulemma aika lämmintä vettä jo. Ja Ossikin kävi sitten uimassa kun mies auttoi sitä alkuun! Kaiken kaikkiaan Ossi kävi kuutena eri kertana uimassa pienen lenkin aina kerrallaan, mutta ainakin kävi uimassa.  Itse ei kyllä suoraan mennyt, mutta kun mies auttoi sitä ja oli sen verran syvää kuitenkin ettei tassut yltäneet pohjaan, niin uimaanhan siinä oli sitten pakkokin lähteä.... Mutta hienosti meni ja jälkeenpäin näytti tyytyväiseltä kun vilvoitti mukavasti.

Nyt onkin sitten vuorokauden uintikielto koska mies laittoi nyt aamulla Ossille uuden satsin punkkiainetta. Siinä on kielto ettei saa uida 24 tuntiin. Joten tänään ei rannalle tulla menemään vaikka olisikin niin kiva... No, pitää katsoa ehtisikö huomenna mennä... Videoitakin tuli otettua Ossin uimisesta, joten pistän linkin tulemaan jahka ne on ensin koostettu yhdeksi videoksi.

Eilen kun tultiin rannalta, niin alkoi operaatio grillaus. Eli kanaa grillattiin kun tehtiin sitten kana-caesarsalaattia. Kylläpä taas maistuikin pitkästä aikaa tosi hyvältä. Viimeksi sitä ollaan syöty viime kesänä.

Illempana oli sitten Ossin treenit kun ei päivän helteellä viitsinyt. Eli seuraamista, luoksetuloa, maahanmenoa, liikkeestä jättöä, paikallaan makuuta ja sitten kapulan noutoa sekä näyttelyasennon treenausta. Liikkeestä jätöt olivat välillä jääneet hieman unohduksiin, joten se vaatii taas lisää harjoittelua kun on näköjään vähän unohtanut.... samoin luoksetulon pysäytyksissä eteni pari askelta ennenkuin pysähtyi... Mutta pikku hiljaa treenataan taas noitakin, niin eiköhän se siitä sitten ala taas luonnistumaan.

Mutta nyt niihin kuviin... Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

^   Tämmöisessä varjossa sitä kelpaa kölliä juoksulenkin jälkeen...