Lauantai ja 17.7. Ossi on päässyt nyt joka päivä uimaan. Torstaina oli poikkeuksellisesti aamulla koska menin päiväksi vanhempieni luokse ja Ossilla oli tiedossa kotipäivä yksin, jolloin ei ollut sitten tuuletinkaan tuomassa helpotusta.... Perjantaina eli eilen käytiin taas illalla ja samoin käytiin silloin keskiviikkona illalla. Nyt kun Ossi on päässyt uimisen ilon saloihin, niin se haluaa sinne uudestaan ja uudestaan... Välillä on oikein hankaluuksia saada pidettyä se pois vedestä kun mies ei enää itse olisi uimassa... Ossi sitten vain alkaa vetämään ja välillä haukkumaankin että pitäisi päästä. Vesileluakin hakee innokkaasti. Parisen kertaa on jopa hypännyt veteen.

Onneksi ei ole vielä sinilevää tuossa paikassa missä Ossia uitetaan, noin kilometrin päässä sitä kyllä jo on... Toivon mukaan ei tule tuohon tai jää jokailtaiset uintituokiot eikä se olisi enää kivaa...

Torstaina kävin siis vanhempieni luona, jossa tuli kerättyä mansikoita. Oli kyllä todella tukala kerätä kun aurinko porotti koko ajan ja oli hiostavaa... ukkosta oli ilmassa ja myöhemmin jyrisikin. Mansikoiden poimintakin jäi vähäksi aikaa kesken kun tuli ukkoskuuro. Kun kaikki oli poimittu, niin oli pakko mennä suihkuun ja vaihtaa vaatteet, sen verran hiki on ollut.

Joo, miehelläkin olisi enää 2 viikkoa töitä ja sitten alkaisi kesäloma... kivaa!  

Eilen tuli treenattua, samoin toissailtana. Sitä ennen olikin muutaman päivän paussi.

^  Keskiviikkona kun oltiin menossa uittamaan Ossia illalla, niin ohi ui joutsen poikasineen. Hauskasti pari poikasta kiipesi siiven välistä selän päälle.

Mutta nyt pitää lopettaa ja mennä parvekkeelle hetkeksi viilentymään. Helteistä viikonlopun jatkoa kaikille!