Keskiviikko ja 14.7. Hellettä edelleen. Aamulla klo 8 aikaan oli jo +25 eli lämmin päivä tulossa taas kerran. Saa nähdä miten on että sanooko mies taas illalla kotiin tullessaan että mennäänkö Ossin kanssa rantaan ja uimaan...

Eilen siellä tosiaan käytiin ja olikin nyt aika aallokko. Ossi ensin vähän katseli että uskaltaisiko, mutta sinne vaan meni eikä sitä meinannut taas saada poiskaan. Välillä kävi vain ravistamassa turkkiaan rannalla ja sitten paineli takaisin uimaan. Todellinen vesipeto kun ei aallotkaan haittaa.  Mutta kiva oli seurata kun selvästi nautti. Ja tykkää noutaa vesileluaan. Jos ei heti ole vedessä kun se on itse, niin oikein katsoo että heitetäänkö sitä nyt vai ei että pääsisi hakemaan sen.

Yhden videon otin ja muutaman kuvan. Video löytyy videoista jossa on mm. eilinen päiväys eli 13.7. Kuvia tulee nyt tässä seuraavaksi.

^  Ossi hinaa miestä rantaan. Hienosti jaksoi vetää, mies piteli vain valjaista kiinni.

^  Tästä tuli tosi hauska ravistuskuva... Ossilla on pää niin että silmät on maata kohden ja leuka taivaseen...

^  Tässä teki pienen hypyn veteen, mutta myöhästyin hieman ajoituksessa...

Treeneistä meillä oli pari päivää paussia, mutta eilen jatkettiin harjoittelemalla näyttelyseisontaa, seuraamista, luoksetuloa, kaukokäskyjä ja kapulan noutoa. Niin ja paikalla makuuta. Hienosti meni, hyvä Ossi!