Keskiviikko ja 2.6. No niin, nyt sitä sitten ollaan kesäkuussa ja miehellä pari kuukautta töitä ja sitten kesäloma!  Kävin tuossa hetki sitten katsomassa vielä sitä mökkisivustoa mistä ollaan vuokrattu mökki viikoksi elokuussa. On näköjään nyt valmistunut se uusi mökki, joten samalla tuli varmistus siitä että sinne myös päästään. Jipii!  Kunpa vaan ilmat olisivat silloin hyvät ja sitä ennenkin jotta vesi olisi lämmintä. Tietää sitä että Ossikin pääsee olemaan vapaana silloin kun mekin ollaan ulkona. Lähin naapuri kun on 800 m päässä ja on omistaja. Kiva onkin nähdä minkälainen tämä uusi mökki sitten on. Samanlainen on kuulemma kuin vanhakin, mutta kuitenkin uusi ja uudet kalusteet sun muut. Ja historiikkina että tuossa ollut mökki paloi viime syksynä ja rakensivat sitten uuden sen tilalle. Jos jotakuta kiinnostaa nähdä, niin mökki löytyy sivuilta http://www.jalkasenlomamokit.com . Sieltä sitten pitää hakea mökit ja tuon mökin nimi on Mehtola. Toistaiseksi siellä siis tiedot ja kuvat vanhasta (palaneesta) mökistä, uudet tiedot ja kuvat ovat tulossa.

Kieltämättä tässä alkoi nyt tehdä mieli sinne mökille kun on niin hieno ja lämmin ilma nytkin. No, parisen kuukautta, eiköhän se aika äkkiä mene...

Ossi on edelleen innoissaan tuosta damin noudosta. On aivan intona.  Ja hienoja noutoja ja palautuksia tulee joka kerta ja samoin nyt myös puukapulalla siihen perään. Upeaa! Seuraaminen myöskin hienoa katseltavaa, samoin luoksetulo. Näissä on oikeastaan ne Ossin vahvuudet.

Mutta eipä tässä muuta sen kummempaa. Ossikin heräsi just ja tuli katsomaan mitä teen. Ehkä vois välillä irtautua koneen äärestä ja huomata sitäkin.