Keskiviikko ja 30.6. Eli kesäkuun viimeistä päivää viedään ja huomenna ollaan jo heinäkuussa. Todella äkkiä mennyt tämä kuukausi ja muutenkin vuosi kun ajattelee näin jälkeenpäin... puoli vuotta vietetty jo tätä vuotta.

Hellettä siis riittää, nytkin mittari näytti ulkona 27 astetta varjossa ja saman verran on asteita sisälläkin. Ossin kanssa leikin äsken ja kun reilun puolen tuntia leikittiin, niin väsähdettiin kumpikin... hiki vaan valuu ja Ossikin kävi nukkumaan puhaltimen eteen.

Aamulla Ossi oli halunnut mennä taas kahlailemaankin, mutta olihan se jo aika lämmin silloinkin.... 18 varjossa ja kun osa reitistä menee aurinkoisessa paikassa, niin taatusti tuli silläkin lämmin.

Eilen kävin läpi videopätkiä joissa Ossi on ja aion tässä vielä jokusen lisätä. On kyllä vähän taaksepäin eli Ossi on niissä nuorempi kuin nyt.

Sitten sain tänään mökin omistajalta kuvia siitä mökistä joka ollaan vuokrattu viikoksi myöhemmin kesällä. Todella upea mökki, ei muuta voi sanoa ja tuskin maltan odottaa että sinne pääsee. Tuo mökkijuttuhan on sellainen että varattiin se jo viime vuonna elokuussa ja joskus sitten syksyllä se paloi. Alkoivat sitten rakentaa uutta tilalle ja se valmistui nyt 11.6. Eli melkoisen uuteen mökkiin sitten päästään.  Ossillekin se tietää kivoja hetkiä kun saa olla vapaana aina välillä ja sitten kun se on vielä järven rannalla....

Mutta eipä tässä muuta sen kummempaa... aurinkoista viikon jatkoa kaikille!