Torstai ja 6.5. Aikaa onkin taas vierähtänyt viime kirjoittelusta.  Välillä muistan että pitäisi taas päivittää blogia, mutta sitten tulee jotain muuta eteen ja kun olisi taas aikaa, niin unohdan. Nytkin olisi muuta vielä kesken, mutta tulin nyt välillä kirjoittamaan tänne.

Päivät menee entisellään. Treenaillaan melkein joka päivä tokoa ja näyttelyseisontaa. Tuossa olikohan se nyt viime sunnuntaina vai nyt maanantaina kun Ossi sai meidät huvittumaan siitä mitä teki. Mies taas tokotreenien jälkeen sanoi sille kuten ennenkin että "näyttelyasento". Ossi tuli sitten seisomaan miehen eteen ja tällä kertaa oikein vielä käänsi päätään ja katsoi onko takatassut hyvin ja kun olivat liian levällään, niin siirsi toista tassuaan lähemmäksi ja sen jälkeen nosti häntänsä suoraksi ja piti hienon asentonsa.  Siis aivan mainio tapaus. Jälkeenpäinkin on tuo vielä naurattanut kun oikein kääntyy katsomaan onko takatassut hyvin ja siirtää lähemmäksi kun ei ollut... kaikkea voi koirakin näköjään oppia.. No, tuosta lähtien on vain kerran eli tiistaina pitänyt korjata hieman takatassujen asentoa, mutta muuten Ossi on hoitanut itse hienon asentonsa.

Kovin vain odottelen koska UMN:n verkkokaupasta tilaamani dami saapuisi. Tilasin sen huhtikuun 26. päivä eikä vielä ole tullut ja toimitusajaksi sanottiin 3-7 päivää. Pitää varmaan tänään ottaa sinne yhteyttä mikäli ei päiväpostin mukana tule mitään siihen viittaavaa.... Jos vaikka posti olisikin hävittänyt. Pääsisi sitten treenailemaan damin noutoa lopultakin. Onhan meillä vanha dami, mutta haisee niin karseelle ettei Ossi suostu ottamaan sitä suuhunsa ja kieltämättä kun sitä itsekin haistaa, niin voi sanoa suoraan että yök. Ei sitten ihme ettei Ossikaan halua siihen koskea.

Vappukin oii ja meni. Tehtiin taas perinteisesti Mannerheimin simaa ja viimeiset siitä juotiin toissapäivänä eli tiistaina. Kyllä taas maistui, on paljon parempaa kuin mitä perinteinen ja niille joille sitä on tarjottu, niin ovat kanssa tykänneet. Jos nyt jotakuta lukijaa kiinnostaa saada ohje, niin laittaa vaan viestiä, niin voin antaa sen. Siman lisäksi vappuna oli myös donitseja ja munkkeja tarjolla.

Miehen äidilläkin käytiin ei nyt viime, mutta toissa sunnuntaina ja sinne pääsi Ossikin taas mukaan. Olikin innokasta koiraa kun huomasi pääsevänsä. Matka sujui siltä hyvin kuten ennenkin vaikka yhteen suuntaan on noin 120 km ajettavaa.

Viime sunnuntaina käytiin ajelemassa Järvenpäässä. Käytiin katsomassa 4 eri asuntoa ulkoapäin, koska niissä ei ollut juuri silloin näyttöjä, mutta sellasia joita ollaan katsottu vähän enempi. Pari niistä oli rivitalosta kaksioita ja pari oli paritalosta kaksioita. Varsinkin yksi olisi ollut tosi ihana. Jo netissä olleiden kuvien perusteella ihastuttiin siihen ja paikan päälle päästyämme, vaikkakin nähtiin parkkipaikalta vain talot ja vähän pihaa, niin vaikutti vain entistä upeammalta. Mutta se hinta on sitten se mistä kiikastaa, meillä kun ei ole mahdollista maksaa siitä ihan niin paljoa. Ja ero kun on viisinumeroinen luku, niin tuskin ihan heti sellaisia alennuksiakaan saa ja varsinkin kun asunto on ollut vasta viikon päivät myynnissä. Mutta toissailtana katsottiin sitten netistä toteutuneiden asuntokauppojen hintatietoja Järvenpäästä ja vertailtiin suunnilleen saman ikäistä, - kokoista, niin jos niihin vertaa, niin aika lailla olisi kyllä ylihinnoiteltu, joten saa nähdä miten käy kun aika kuluu... Olisi se kyllä upea asunto...

Tällä viikolla onkin sitten äitienpäivä ja suuntaamme vanhempieni luokse kyläilemään silloin. Vietetään samalla muitakin juhlia, koska samana päivänä isäni täyttää 73-vuotta ja heti tuosta seuraavana päivänä on omat synttärini. Juhlittavaa siis riittää... ja herkuteltavaa myös täytekakun muodossa silloin sunnuntaina.  Sitten noin 1.5 viikon päästä Ossikin täyttää 2 v, joten sitten juhlitaan niitä ja Ossi samaa oman "kakkunsa" eli nappuloita, keitettyä riisiä ja lohta kera kahden nakin päällä, jotka kuvaa kynttilöitä...  Ja sitten tietty vielä lahja sen jälkeen. Yksi Ossin lelukäärmeistä on kulahtanut ja ollaan ostettu sille uusi odottamaan sen synttäripäivää. Varmaan se loppuilta sujuukin sillä sitten leikkimällä uuden lelun kanssa.

Mutta tässähän näitä kuulumisia. Loppuun vielä kuva viime sunnuntailta kun oltiin Järvenpäässä. Ossi on siinä lempipuuhassaan eli syömässä sammalta ja taustalla Tuusulanjärvi. Oli hieno ilma, mutta tuossa rannalla oli tosi kylmä tuuli.