Torstai ja 27.5. Lisäilin oikeaan laitaan uuden sivulaatikon ja sinne linkkejä josta pääsee katsomaan videoita Ossista. Pahoittelen kuvan huonoa laatua. Nuo linkit löytyvät ihan alimpina. Yksi videoista on kooste viime vuoden kesän lomareissulta.

Eilen mies kävi hakemassa postista sitten vihdoin ja viimein sen damin minkä tilasin Berra verkkokaupasta jo 26.4. Hyvityksenä viivytyksestä olivat laittaneet vielä noutajataluttimen siihen. Lopputulos siis loppu hyvin kaikki hyvin.

Ossilla riitti riemua kun näki sen damin. Olisi halunnut aloittaa saman tien.  Mutta ensin oli muuta mitä piti tehdä ja sitten aloitettiin damin nouto harjoitukset. Ossi oli ihan intona, hädin tuskin malttoi pysyä istumassa odottamassa "nouda" käskyä kun oli niin kovat lähtöhalut. Kun lupa tuli, niin lähti suorastaan lentämällä suoraan damin luo, häntä heiluen otti hienosti keskeltä kiinni ja vauhdilla palautus perusasentoon. Oikein laukkaamalla mentiin mennen tullen.  Toistoja otettiin 5, kun näytti että sillä sitä intoa riittää ja joka kerta aivan loistavia noutoja ja palautuksia. Siis aivan upeita!! Ei ole ikinä tehnyt näitä näin hienosti. Upea koira!  Tänään sitten harjoitukset jatkuu kun näytti että Ossi olisi halunnut eilen tehdä näitä enemmänkin, mutta lopetettiin kun kerran oli jo muutamia täydellisiä suorituksia takana.

Tällä kertaa ei kovin paljon muuta tehtykään, muutama luoksetuloharjoitus ja seuraamista eikä sitten muuta.

Siinäpä oikeastaan ne viime kuulumiset onkin. Ai joo, yhden kuvan voisin vielä lisätä. On viime lauantailta Mollyn luota.

^  Ossi on tuo vasemmanpuoleinen jolla ei ole pantaa.