Torstai ja 4.3. Kuukausikin ehti taas vaihtua eli maaliskuussa ollaan. Tosi äkkiä helmikuu menikin, mutta olihan se lyhin kuukausikin. Nyt sitten vain kovin odotellaan lumien sulamista ja ilmojen lämpiämistä kun on sentään maaliskuu.

Ossikin on onneksi taas terve. Tällä kertaa kesti vähän pidempään sen vatsatauti. Pahin oli silloin to-pe yönä viime viikolla ja vielä perjantainakin, mutta sitten vaikka edelleen oli vatsa sekaisin, niin ei kuitenkaan tullut enää herättämään meitä öisin eikä muutenkaan sillä ollut niin kiirettä sinne ulos. Olikohan se nyt tiistaina jolloin tuli ensimmäisen kerran taas ihan normaalia. Aika lailla Ossi laihtuikin sinä aikana (1.6 kg), mutta nyt siitä on tullut takaisin 800 g kun eilen punnittiin. Huomasikin että aiemmin oli vähän luisevan oloinen kun laihtui niin paljon, mutta nyt alkaa olla taas hyvännäköinen koira.

Treenailtu ollaan taas joka päivä tai siis ilta. Välillä menee kaikki nappiin, mutta sitten on joitakin juttuja jotka ovat menneet aiemmin hyvin, niin on tullutkin takapakkia. Esimerkiksi maahanmenossa, ennen meni suoraan seisoviltaan maahan, mutta tiedä mistä on keksinyt nyt sitten että pitää ensin mennä istumaan ja sitten liu'uttaa itsensä maahan. Pitää kyllä harjoitella tuota maahanmenoa ihan erikseen uudestaan.

Asuntokin on edelleen hakusessa. Ei vain tunnu sopivaa löytyvän tai jos löytyykin, niin sitten on joko matkakulut liian kovat tai julkiset eivät kulje miehen työaikoihin sopivalla tavalla tai vastike on liian korkea tms. onhan näitä syitä. Vähän masentaa välillä kun ei vain tunnu löytyvän, hintojenkin kun piti alkaa nousta just kun saatiin lainapäätös. Sitä ennen olisi saanut melkein heti kivan kun niitä tuli kuitenkin katsottua. On taas sitä meidän huonoa tuuria kuten niin monissa asioissa...

Mutta on jotain kivaakin. Käytiin viime viikon lauantaina ostamassa meille uusi televisio, Sonyn 37EX500 -malli Full-HD. Kyllä kelpaa sitä nyt katsella ja Ossikin on vielä kiinnostuneempi sen katselusta nyt kun on isompi ruutu.  Edellinen olikin 16 vuotta vanha, joten hyvinhän se jo palvelikin meitä.

Uusia kuviakaan ei ole nyt tullut kun ei olla käyty koirapuistossa. Ei viitsitty viime viikonloppuna mennä kun Ossilla oli se vatsatauti. Mutta nyt tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus yrittää mennä ja ehkä sunnuntaina, jotta Ossilla olisi sitten hyvä mieli kun jää yksin meidän mennessä vanhempieni luokse. Ehkä sitten tulisi taas jokunen kuvakin otettua.

Mutta eipä tässä sen kummempia muuta ole ollutkaan, joten se on moikka taas.