Perjantai ja 19.3. Jos sitä taas kirjoittelisi jotain kun on melkein viikko kulunut edellisestä. Seuraavaksi tiivistettynä tämän viikon kuulumisista.

Maanantai: Tuli oltua kotona koko päivä ja illalla treenattiin Ossin kanssa tokoa, näyttelyseisontaa sekä damin noutoa. Damin hakua pitää treenata kun Ossin mielestä dami haisee oudolta eikä meinaa suostua pitämään keskeltä kiinni, milloin yrittää pitää toisesta reunasta tai sitten kantaa narusta... Mutta on niitä oikein pidettyjäkin noutoja ollut. Pikku hiljaa alkaa tuoda sitäkin paremmin ettei tarvi niin kamalasti innostaa ennenkuin palauttaa.

Tiistai: Lähdin käymään vanhempieni luona ja Ossi jäi yksin kotiin. Sai luun lähtiessäni jotta oli vähäksi aikaa tekemistä. Illalla tulin joskus kahdeksan jälkeen kotiin ja mieskin oli tullut hetkeä aiemmin. Tänä päivänä vähän lyhyemmät tokotreenit ja noutovälineenä tällä kertaa puukapula. Se on aina yhtä hienoa palautusta nykyään.  Samoin harjoiteltiin näyttelyseisontaa.

Keskiviikko: Jälleen päivä kotona ja illalla treenit damin noudon kanssa ja tietty myös tokotreeniä ja näyttelyseisontaa. Tällä kertaa Ossi menikin itse oikeaoppisesti seisomaan ilman mitään apuja, tassut oli hyvin ja hieno, ylväs asento. Upeaa!  Sille tarvii aina sanoa vain "näyttelyasento" ja alkaa mennä asentoon... heh.

Torstai: Päivä alkoi normaalisti kunnes puoli viiden maissa Ossi alkoi pyytää ulos. Kun pääsin sen kanssa metsään, niin eiköhän sillä vain ollutkin vatsa sekaisin kuten vähän epäilinkin, koska yleensä ei pyydä ulos.  Menin sitten metsässä vielä kumoonkin, kun Ossi sai jonkin ihme säntäyshepulin eli oli ensin rauhassa ja sitten yhtäkkiä lähti juoksemaan ja veti minut kumoon. Onneksi ei sentään pahemmin sattunut ja sain Ossinkin pidettyä vielä kiinni... Sen verran kuitenkin että jalkaan sattui ja selkään samaten kun on muutenkin selässä vikaa. Sitten ei kulunut tuntiakaan kun Ossi pyysi taas ulos eli oli siinä varttia yli viiden tai vähän sen jälkeen. Ei siinä muu auttanut kuin yrittää vain selviytyä sinne ulos vaikka sattuikin. Kotia taas selvittiin ja ehdin levätä vain puolisen tuntia kunnes piti lähteä viemään sitä vielä kertaalleen. Eli kolme kertaa noin parin tunnin sisään....  Sen jälkeen olinkin jo ihan rikki eikä mikään asento sisällä ollut enää hyvä kun koko ajan sattui. Onneksi Ossi kuitenkin rauhoittui ja kävi nukkumaan, niin ei tarvinnut enää viedä ja mieskin ehti vielä tulla kotiin.

Sitten kun mies vei sen ulos, niin oli kuulemma käynyt 5 kertaa...  että kyllä sitä sitten riittikin... Sisään tullessa Ossi olikin aika normaalin oloinen, halusi leikkiä joten mies leikki sen kanssa ensin vähän aikaa ja sitten piti pienet treenit eli tokoa, damin noutoa ja näyttelyseisontaa. Ihan ok meni, on joskus mennyt paremminkin, mutta nyt siis ok, paitsi seuraaminen joka oli loistavaa ja samoin liikkeestä pysäytykset.

Miehen kanssa siinä vielä ajateltiin että mitenhän mahtaa käydä yön kanssa että saadaanko nukkua rauhassa vai tuleeko Ossi vielä herättämään keskellä yötäkin että pitää päästä ulos. No, aamulla herättiin kellon soittoon eli eipä Ossilla sitten tullut tarvetta, onneksi. Saatiin rauhassa syödä aamupalakin ja sen jälkeen mies antoi Ossille vähän keitettyä riisiä ja sinne joukkoon mahapillereitä. Sitten kun kävivät ulkona, niin oli kuulemma ollut jo vähän parempi. Eli toivoa on että se menisi nyt aika ohi. Ainakin tähän mennessä kun tätä kirjoitan (kello on 15.10), niin ei ole pyytänyt vielä kertaakaan...

Ai niin, eilen Ossikin sitten täytti 1 v 10 kk. Alkaa olla jo iso poika.

Se olisi viikonloppukin taas tulossa. Huominen menee ihan kaupoissa käydessä. Pitää nyt katsoa missä kunnossa Ossi on sunnuntaina ja onko aikaa että jos käytäisiin koirapuistossa. Sen nyt näkee sitten. Mutta oikein hyvää viikonloppua kaikille!