Sunnuntai ja 14.3. Tänään käytiin miehen äidin luona ja Ossikin pääsi mukaan. Olikin taas innokasta koiraa kun mukaan pääsi eikä tarvinnut jäädä yksin kotiin.

Eilen käytiin päivällä koirapuistossa. Mennessä oli yksi koira, mutta aika pian lähtivätkin pois ja sitten oltiin siellä keskenämme. Ohessa kuva sieltä.

Vauhtia ja menoa siis riitti vaikka ei sitten Ossille juoksukavereita löytynytkään. Mutta on se vaan aina yhtä kiva katsella miten onnellinen on siellä kun saa juosta vapaana.

Illalla sitten treenailtiin, myös damin noutoa ja pienen innostamisen jälkeen palautti tosi hienosti. En tiedä haiseeko se dami jostain syystä Ossin mielestä liian pahalle, mutta haistelee sitä eikä meinaa suostua pitämään kiinni keskeltä. Kerrankin palautti kantamalla narusta...  Pitäis kait sitten pestä sitä välillä jos sitten onnistuisi paremmin. Mutta puukapulan noutaa tosi hienosti.

Maahanmenoa ollaan myös edelleen treenattu ihan erikseen ja pikku hiljaa näyttäisi tulevan pientä edistymistä että alkaisi muistaa miten maahan mennään  eikä varsinkaan mennä ensin istumaan ja sitten maahan...

Mutta minäpä jatkan tv:n katselua ja American Idolin katselua.