Maanantai ja 8.3. On myös naistenpäivä tänään.  Onnea vaan kaikille naisille!

Viikonloppu menikin äkkiä meillä. Perjantaina käytiin illalla vielä kaupassa, lauantai oltiin kotona ja mies teki koulutehtäväänsä. Illalla oli sitten Ossin treenejä, samoin kuin perjantainakin, mutta silloin vain koostetusti lyhyemmät ja harjoiteltiin maahanmenoa erikseen kun jostain syystä Ossi on alkanut nyt monesti tekemään niin että jos on seisaallaan ja sanoo maahan, niin se menee istumisen kautta maahan. Tiedä mistä se on senkin nyt keksinyt???  Mutta muuten on siis ollut hyviä treenejä.

Lauantai-iltana kaivettiin sitten pitkästä aikaa esiin dami. Joskus kesämmällä oli viimeksi harjoituksen alla, mutta silloin tuntui olevan Ossille vielä liian painava kun tiputteli sitä vain ja yritti narupuolelta raahata sitä osittain lattiaa pitkin. Niinpä sitten tuli lopetettua se. Mutta nyt oli ihan innoissaan kun haettiin dami kaapista ja kokeiltiin noutoa sillä. Alku meni hienosti kuten kapulallakin, mutta sitten meinasi alkaakin vähän maistelemaan sitä. Mies yritti innostaa ja teki kaikenlaista jotta saa Ossin ylös ja tuomaan damin ja niinhän se lopulta onnistuikin ja toi sitten hienosti sen.

Eilen sunnuntaina käytiin päivällä koirapuistossa, jossa oli ennestään pieniä koiria kun mentiin, sitten jossain vaiheessa sinne tuli lyhytkarvainen collie joka oli suunnilleen Ossin kokoinen, oli vuotta vanhempi narttu. Jonkin aikaa juoksivat siinä ja sitten kun alettiin lähteä, niin tuli vielä pari koiraa sinne. Joten vilkasta oli tällä kertaa ja eikä kyllä ihmekään kun oli niin kaunis ilma. Aurinko paistoi ja lämmittikin jo aika lailla. Tuntui oikein keväiseltä.  Sitten tultiin kotiin, lämmitettiin ruokaa ja lähdettiin käymään vanhempieni luona. Ossi jäi kotiin. Myöhemmin illalla oli taas treenit ja otettiin damin noutoakin. Sujui ihan samalla lailla kuin lauantainakin. Mutta kunhan taas tottuu tuohonkin, niin uskon että menee yhtä hyvin kuin kapulan noutokin.

Ai niin, koirapuistossa oli tällä kertaa miehellä pilli mukana ja kerran kokeili kutsua luokse sillä kun oli 5 muuta koiraa. Tosi hienosti Ossi lähti heti tulemaan luokse. Sitten myöhemmin kun oltiin hetken aikaa keskenämme ennenkuin tuli se collie, niin mies kokeili seurauttaa Ossia vapaana. Tähän asti ei ole ikinä onnistunut, vaan on aina ollut menossa. Mutta nyt Ossi seurasikin tosi hienosti jonkun matkaa ja mies palkkasi sitten nakin palalla. Samoin käski kerran "sivu" ja silloinkin tuli hienosti. Eli tosi hienon yllärin Ossi järjesti meille tuossa! Upeeta!

Sitten tuli löydettyä netin kautta yksi tosi kivan oloinen asunto Riihimäeltä. Olisi 2007 valmistunut rivitalokaksio saunalla. Varaava takkakin vielä olisi. Mutta piha ei ole aidattu mikä on vähän miinuksena kun olisi kiva että Ossin voisi päästää sitten vapaana ulos ja voisi pihallakin pitää treenejä. Muuten olisi kyllä oikea unelma omasta mielestäni ja mieskin sanoi että onpas se hieno. Siinäkin on sitten se että saisiko taloyhtiöltä luvan rakentaa aitaa ja mitä tulisi maksamaan, niin olisi asia erikseen... Joten vähän kyllä harmittaa se juttu... ja toisaalta kun mieskin on Helsingissä töissä, niin sanoi että tunnin työmatka suuntaansa on aika pitkä, haluaisi että on alle sen. Siinä yksi harmitus sitten lisää...

Mutta tämmöistä tänne, nyt loppuun kuvia eiliseltä koirapuistoreissulta. Onkin samalla ekat kuvat Ossista kun on 1 v 9 kk ikäinen.

^  Tästä tuli mielestäni tosi kiva kuva.