Tiistai ja 9.2. Viikon verran on taas vierähtänyt viime kirjoituksesta. Viime viikolla ei mitään ihmeitä niin ollut. Miehellä oli vapaapäivä torstaina kun joutui menemään töihin sitten lauantaina. Käytiin silloin torstaina sitten kaupoissa, ostettiin mm. uusi kovalevykin pöytäkoneeseen kun alkaa olla niin täysi. Jossain vaiheessa, ehkä jo viikon päästä viikonloppuna sitä sitten asennellaan. Siinä samalla kun saa asentaa kaikkea muutakin eli Windows ja kaikki ohjelmat mitä on ollut nytkin. Siinä se päivä sitten meneekin ja kun on vielä kaikkien päivityksetkin...

Treenejä ollaan pidetty suunnilleen joka päivä Ossin kanssa ja kun se kerran niistä tykkää, niin mikäs siinä sitten.  Muutaman kerran ollaan harjoiteltu hyppyä ja hyppyä sekä noutoa. Tosi hienosti ovat menneet näin sisätiloissa. Liikkeestä jätöt ovat myöskin olleet jatkuvasti nyt loistavia ja hienosti se seuraaminenkin nykyään menee. Vielä kun saisi vähän vauhtia lisää, niin olisi vielä parempi eli sitä vauhdin lisäämistä vähän vaihdellen ollaan nyt harjoiteltu. Kaukokäskyt ovat mennään pääasiallisesti loistavasti, tosin eilen eteni pari askelta kun piti mennä maahan... paikallamakuu onnistuu edelleen max. 1 min, ei ole malttia olla pidempään. Kyllästyy ja lähtee vaan tulemaan luokse. Mutta jos on sen minuutin tai hieman alle, niin loistavia suorituksia joka kerta. Sitten tuosta noudosta ja noudon palautuksesta ja lähinnä palautuksesta. Muuten onnistuu loistavasti, mutta aina kerran viikossa tekee sen ettei viitsi lähteä heti tuomaan vaan käy maate kapulan kanssa ja yrittää jäystää sitä vähän. Mutta sekin lopulta onnistuu kun sitä yrittää vaan tarpeeksi innostaa ja näytellä makupalaa...

Asunto on edelleen hakusessa. Hinnat ovat valitettavasti karanneet sen verran käsistä, että ei ole enää niin helppoa kuin mitä olisi ollut vuosi sitten jos olisi silloin tajunnut jo hakea uudestaan... Se välillä harmittaa.

Viime sunnuntaina käytiin sitten koirapuistossa Ossin kanssa päivällä kun iltapäivästä lähdettiin sitten vanhempieni luokse, jonne Ossia ei voi mukaan ottaa. Ossi sai taas leikkikavereita, oli 4 kk ikäinen rottweilerin pentu joka oli vain vähän Ossia pienempi ja sitten taas 1v 6kk ikäinen saksanpaimenkoira, joka oli Ossia isompi vaikka on 2 kk nuorempi kuin Ossi. Mutta koirilla oli kivaa.  Lopuksi muutama kuva sieltä.

Tässä yllä rottweilerin pentu onnistui selättämään Ossin. Oli kova puremaan ja muutaman kerran Ossi älähti siellä ollessa.

Ja tässä yllä Ossi on sen rottweilerin pennun ja saksanpaimenkoiran kanssa.

Ja tässä Ossi ja rottweilerin pentu.