Maanantai. Tämäkin kuukausi jo yli puolen välin. Siis kamalan äkkiä tämä aika menee ja enää hiukan yli kuukausi jouluun. Ossilla on ollut taas mahatautia, mutta onneksi on nyt selätetty taas tällä erää. Samoin sen korvat ovat paremmat ja jonkin aikaa jatketaan vielä tippojen laittamista vasempaan korvaan, koska sieltä lähti ihan vähän vielä vaikkua, oikea korva on jo täysin terve.

Viikonloppu oli taas kiireistä aikaa meille. Piti tehdä joulusiivoja, mutta niin siinä vain sitten kävi ettei aika riittänyt ja sitten kun olisi ollut aikaa illempana, niin mies ei enää jaksanut. Lauantaina meni aikaa shoppaillessa ja ostettiin Ossillekin jo sen joululahjat.  Eli uusi lelu ja sitten vähän syötävää. Samoin hommattiin tekokuusi, sillä enää ei jaksanut alkaa samaa showta kuin mitä oli viime jouluna. Ossi oli jatkuvasti kuusen seassa ja söi neulasia. Parempi siinä mielessä sitten tämä tekokuusi. Mutta jos Ossi olisi jättänyt kuusen rauhaan, niin tuskin oltaisiin tekokuusta hommattu vaan oltaisiin edelleen aidon kuusen kannalla.

Jonkin verran tuli pidettyä sentään treenejäkin. Nouto ja noudon palautus loistavaa, samoin luoksetulo ja perusasentoon tulo. Kaukokäskytkin onnistui eilen aivan loistavasti. Seuraaminen myös. Paikalla makuu on vielä sellanen mitä pitää selkeästi eniten harjoitella ja noutoa myös, sillä Ossia innostaa enempi tuon noutokapulan järsiminen yleensä kuin mitä sen noutaminen...

Asuntojakin ollaan katsottu, mutta just sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt... Haku siis jatkuu edelleen.

Mutta pidemmittä puheitta oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!