Perjantai. Tänään onkin joutilasta aikaa, niin ehtii kirjoittelemaan. Saa nähdä miten on viikonlopun kanssa, kun näitä kotihommia piisaa. Pitäisi aloitella taas joulusiivojakin, kun on kuitenkin muutakin tekemistä vielä näin joulun lähestyessä, mm. leipomista näiden siivousten lisäksi.

Eilen Ossi oli illalla taas virkeällä päällä, joten mies leikitti Ossia ja sitten piti tottistreenitkin. Taas onnistui 1 min kestävä paikkamakuu. Toinen kerta kun onnistui, joten pikku hiljaa alkaa näköjään sitä malttiakin sieltä löytyä.  Seuraamisen paikka on myös löytynyt. Mies on jo ulkonakin seurauttanut pieniä matkoja ja hyvin on kuulemma mennyt sielläkin. Mahtavaa! Hihnassa seuraamista on siis ollut, kun ei täällä ole mahdollista seurauttaa ilman hihnaa missään. Eikä varmaan näin onnistuisikaan, koska sitä ei ole koskaan ollut. Ihan saisi alkeista lähteä siltä osin, kun Ossi ei varmaan malttaisi olla siinä vierellä jos ilman hihnaa olisi.

Näyttelyasentoa tuli myöskin harjoiteltua. Muuten on ok ja pysyy niin kauan kun on makupalaa kädessä, mutta niitä takajalkoja meinaa vaan aina siirtää tai siis toista. Toinen voisi olla hienosti siinä, mutta toisen pitää sitten edempänä, joten saa olla järjestämässä joka kerta. No, ehkä tämäkin tästä vielä sujuu kun vaan harjoittelee tiiviisti.

Asuntoja ollaan katsottu netistä joka päivä, mutta vielä ei ole tullut sitä "meidän asuntoa" kohdalle eli siis sellasta mikä ns. kolahtaisi heti. Ikävästi lähti asuntojen hinnat melkein heti nousuun kun saatiin lainapäätös. Niinpä niitä aiemmin kivoja näkyneitä ei enää ollut kun olivat menneet ennen tuota päätöstä ja nyt sitten maksaa jonkin verran liikaa, jotta pystyttäisiin ottamaan. No, ehkä se vielä joskus osuu kohdalle, mutta aikaa menee.

Mutta pidemmittä puheitta oikein hyvää viikonloppua kaikille, jos en tässä ehdi kirjoitelemaan enää tällä viikolla. Sunnuntaina on sitten se kellojen siirtokin taas talviaikaan eli tuntia taaksepäin.