Lauantai. Todellakin äkkiä mennyt aika kun en muistanut yhtään että näin pitkään olisi mennyt edellisestä kirjoituksesta.  No, lyhykäiseen sitten päivien kuulumisia.

Torstaina ei mitään mainittavaa tapahtunut. Ossin kanssa tuli treenailtua päivällä ja mies illalla ja sitten leikinkin Ossin kanssa. Treenit meni muuten hienosti, mutta parissa jutussa on alkanut olla ongelmia. Eli kun kutsutaan pillillä luokse, niin se on hienoa, mutta kun pysäytetään se pillillä istumaan, niin etenee monta askelta ennenkuin käy istumaan kun tuo yksi pitkä puhallus merkkaa istumista. Välillä on melkein edessä kun vasta istuu... Tai "tänne" kutsuttaessa alku on tosi hienoa, mutta kun pysäytetään "seis" käskyllä seisomaan, niin jatkaa taas etenemistä ja tulee eteen istumaan. Ennen noi meni niin hienosti, mutta näköjään kun on unohtunut niiden harjoittelu, niin Ossi on sitten unohtanut. Eli harjoitusta niiden osalta enempi. Sitten paikkamakuussa junnataan paikoillaan. Ossi malttaa olla vain sen puolisen minuuttia maksimissaan paikallaan. Mies yritti minuuttia eikä Ossi jaksanut odottaa paikalla niin pitkään, joten nousi ja lähti miehen luo.

Perjantai meni äkkiä. Päivällä leikin ja pidin pienet treenit Ossin kanssa kun arvasin että voi jäädä illalta tekemättä kuten sitten jäikin. Käytiin kaupoissa, joten aikaa taas meni.

Sitten tähän päivään. Mies piti treenit nyt päivällä kun jäi eilen tekemättä ja kun Ossi vaikutti niin energiseltä. Kaikki muu meni taas loistavasti, mutta samoissa on se ongelma mistä mainitsin torstainakin olleen. Tosin paikkamakuussa kun harjoiteltiin sillä puolella minuutilla, niin se sujui hyvin. Muuten päivä on mennyt kotitöiden parissa ja osa on vielä tekemättäkin. Mies otti Ossista kuvankin samalla kun kuvasi sohvapöydän ja lepotuolin mitkä pitäisi saada myytyä. Eli jos jotakuta lukijaa kiinnostaa, niin saa vapaasti ottaa yhteyttä. Lähetän sitten kuvia. Meidän autoon ei mahdu, joten emme pysty tuomaan, nouto jää ainoaksi vaihtoehdoksi.

Makaronilaatikko saatiin juuri uuniin, nälkä tässä alkaa jo ollakin. No, onneksi ei kestä enää kovin kauaa kun sitä ruokaa sitten saa. Huomenna onkin sitten kätevä kun voi vain laittaa mikroon ja lämmittää kun ei kuitenkaan ole aikaa tehdä mitään ihmeitä. Ollaan menossa tapaamaan yhtä Ossin siskoa. Kamerakin otetaan mukaan, joten varmaankin laitan sitten kuvia sisaruksista jos kuvat vain onnistuu. Samoin kuin laitan tuon tänään otetun Ossin kuvankin. Siitä ainakin tuli ihan hyvä, mutta vähän pitää käsitellä vielä ennenkuin on sopivan kokoinen tänne. Sitä varmaan sitten illalla.

Asuntoja ei olla vielä löydetty, ainakaan meille sopivan hintaisia jotka olisi kivan tuntuisia. Toivon mukaan alkaisi jossain vaiheessa löytymään... Mutta nyt muihin puuhiin. Palailen taas kun on aikaa.