Torstai. Tänään on miehen ja minun hääpäivä, tuli 15v täyteen.  Tosin mies ei ole sitä muistanut... Harvemmin se muistaa noita päiviä, joskus kyllä, mutta nyt on ainakin yksi hyvä syy minkä takia... meinaan kun mies oli vielä kotona aamulla 9 aikaan, niin pankista soitettiin ja sanottiin että meille myönnetään se asuntolaina. Jes!!  Nyt päästään sitten toden teolla katsomaan sitä omaa asuntoa. Suuntaus on poispäin täältä nykyisestä, sillä täällä on sen verran kalliimpia asuntoja ettei ole niin isoa lainaa jotta se olisi onnistunut. Mutta hyvänä lohdukkeena on se, että sitten ainakin on jotain muuta plussaa tiedossa... meinaan asunto joko rivi- tai paritalosta, oma sauna ja pihaa!  Sitä olenkin kaivannut siitä asti kun tuli muutettua kerrostaloon ja siitä on yli 15v aikaa.

Olisi ihana päästä uuteen ja omaan kotiin ennen joulua, mutta saa nyt sitten nähdä. Ei parane hosua ja pitää olla kuitenkin sellainen että siinä sitten viihtyy pitkään.

Ossillakin on loppunut ne pahemmat pelkotilat. Ulkonakin on mennyt koko tämän viikon ajan ihan normaalisti mitään säikkymättä eikä sisälläkään ole hätkähtänyt ihan jokaista ääntä enää... Toivon mukaan se oli vain joku kausi tässä välissä... Mutta saa nähdä pitääkö tästä mennä kohta eläinlääkäriin Ossin korvien takia. Tänään on ravistellut ja tonkinut niitä enempi, joten vähän vaikuttaisi siltä että saattaisi olla korvatulehdus...

Sitten eilisiltaan ja tottistreeneihin. Tällä kertaa meni melko hyvin ja oltiin tyytyväisiä Ossin suoritukseen.

Mutta tällaista tänään torstaina. Tuli kyllä pankilta ikimuistettava "häälahja" kun tuli myönteinen päätös lainalle... Ei muuta kuin huomiseen, jolloin onkin taas perjantai ja viikonloppu tulossa.