Maanantai ja samalla elokuun viimeinen päivä. Niin se vain on tämäkin kuukausi taas melkein ohi. Saa nähdä vieläkö Ossia kiinnostaa samalla lailla tippuneet lehdet kuin viime syksynä. Silloin se syödä mässytti niitä ihan jatkuvasti. Ja kaduilla kun niitä meni tuulen mukana, niin sitten ryntäili niiden perään. Toivottavasti ei tee tuota jälkimmäistä ainakaan enää kun on jo niin vahva koira ja jos sen tekee, niin menee pian käsi sijoiltaan...

Eilen illalla jäi tottistreenit kokonaan tekemättä. Oli vain niin kiire ja sitten kun yhdellä kerralla olisi ollut hetken aikaa, niin Ossi nukkui, niin ei sitten onnistunut silloinkaan. No, ehkä tänään sitten uusi yritys...

Tänään tuli sitten pankistakin soitto, että 9.9. klo 9.30 pitäisi sitten mennä sinne juttelemaan laina-asioista ja lainalla tarkoitan asuntolainaa. Kuulemma tunnin verran voi mennä aikaa. Vähän jännittää saataisiinko lainaa ja jos saadaan, niin minkä suuruista... Mutta olisi se vaan niin ihanaa saada se ikioma asunto...  Ja jos saadaan lainaa, niin summasta sitten riippuu mistä päin se on lähdettävä hakemaan, jotta saa edes hyvän kokoisen kaksion. Kolmio olisi aina parempi kun tämä nykyinenkin asunto on kolmio, samoin oli edellinen, mutta näkee nyt sitten mitä saa... jos saa. Hieman on ristiriitaa miehen kanssa asunnon paikasta mistä pitäisi olla, mutta eiköhän se sopu sieltä vielä tule ja jos on pieni summa minkä saisi lainaa, niin sitten tietää ainakin ettei tänne nykyiselle seudulle voi ainakaan jäädä eli meren lähettyville.

Ulkona onkin mitä hienoin ilma. Aamulla heräsin vähän ennen kellon soittoa siihen kun vettä satoi kaatamalla. Sitten taukosi siihen mennessä kun noustiin ylös, mutta jatkui taas hetken aikaa aamupäivästä.

Jaahas, Ossikin heräsi just. Oli nukkumassa kun leikittiin tuossa aiemmin. Tuli viereen katsomaan että mitä oikein teen.