Sunnuntai. Tänään tuli sitten lähdettyä sinne Hyvinkään mätsäreihin. Oli taas sellainen tutustumiskäynti meillä eli ei osallistuttu. Tuota osallistumista tulee varmaan katsottua vasta ensi vuonna, sen verran liikaa vauhtia Ossilla on noissa paikoissa ja liikaa pomppimista jotta siellä tulisi mistään mitään. Porukkaa oli jonkin verran, mutta ei läheskään niin paljoa kuin viimeksi. Sanoisin kuitenkin että muutamia kymmeniä oli osallistujia... ehkä 50 on karkea arvio... Kuviakin tuli taas otettua, niitä laittelen sitten myöhemmin.

Ilma oli oikein mukava, oli lämmin, mutta ei liian kuuma. Ossi oli innoissaan kun pääsi taas mukaan. Kotiin tullessa poikettiin sitten vielä pikaisesti vanhempieni luona hakemassa karviaismarjoja syötäväksi. Hymy Yritettiin siellä laittaa Ossi ensin kopin nurkalle kiinni, mutta sehän lähti hyppimään ja yritti koko ajan nykiä itsensä siitä vapaaksi. Koko koppi vaan heilahteli kun Ossi yritti siitä lähteä... Siis aika voimanpesä tuo Ossi, kun ajattelee, että tuota koppia kantamaan on vaadittu 2 miestä ja silloinkin niukin naukin jaksoivat ja sitten Ossi meinaa siirtää koppia itsestään.... Mutta joo, tuo Ossin nykiminen johti siihen, että sen nahkahihnan päässä ollut vähän paksumpi nailon naru katkesikin ja Ossi oli hetken aikaa vapaana pihalla. Onneksi oli kuitenkin siinä ettei lähteny kauemmaksi, niin mieskin sai sen heti kiinni.

Kotiin kun päästiin, niin Ossi kävi melkein heti nukkumaan, taisi olla rankka reissu sille. Tehtiin pikapizzat alkuunsa ja nyt mies valmistelee sellasta kanapataa, jota syödään sitten huomennakin.

Eilen illalla oli taas tottistreenejä. Tällä kertaa luoksetulon pysäytys meni aivan loistavasti, Ossi jäi seisomaan heti kun mies sai sanottua seis. Ja sitten kaukokäskytkin menivät loistavasti nekin. Aivan loistava koira! Hymy Ensin siis mies jätti Ossin seisomaan ja meni sitten itse kauemmaksi. Sieltä kauempaa mies käski istu, maahan, istu ja hienosti meni. Välillä kun on maasta noustessa yrittänytkin lähteä kävelemään luokse, mutta nyt siis nousi istumaan. Ja sitten kun istumisesta pyysi seisomaan vähän myöhemmin, niin jäi seisomaan eikä edennyt, kuten on monesti aiemmin tehnyt että etenee ne muutamat askeleet. Tästä jäikin kaikille hyvä mieli, Ossille myös kun sai makkaraa palkkioksi. Nauru