Lauantai. Tultiin juuri hetki sitten kotiin. Käytiin Ossin kanssa ensin Uutelan koirapuistossa. Ossin innostuneisuus vain kasvoi mitä lähemmäksi päästiin, selvästikin muistaa mikä paikka odottaa kun sitä tietä pitkin mentiin. Sinne kun päästiin, niin aitauksessa oli ennestään kaksi koiraa, toinen pieni ja toinen Ossia jonkin verran isompi ja karvaisempi. Kertoivat että se isompi koira on juuri täyttänyt vuoden, joten Ossi sai itselleen leikkikaverin. Jonkin aikaa juoksivatkin siellä yhdessä. Sitten lähdettiin kiertämään aitausta ja kutsuttiin Ossia joka lähtikin hienosti tulemaan luokse. Muutenkin oli taas lähellä tai jos jäikin välillä taakse, niin juoksi sitten vauhdilla taas lähemmäksi meitä. Eli tosi hienosti meni taas se reissu. Jossain vaiheessa Ossi saikin tarpeekseen, niin meni portille seisomaan ja odottamaan että lähdetäänkö. Tosin lähtöä varmaan avitti sekin kun oltiin sanottu että sitten mennään rantaan.

Kun päästiin autolle, niin Ossi hyppäsikin siellä itse ekan kerran autoon!! Aivan mahtavaa!  Kehuttiin sitä kovin siitä ja annettiin nameja. Sitten lähdettiin rantaan ja Ossi oli innokkaasti menossa heti veteen. Ei vielä kyllä uskalla lähteä uimaan, kahlaili vain osittain kylkiään myöten rantavedessä ja söi kuivia kaisloja joita mies heitti veteen. Sitten kun tuolta lähdettiin, niin tällä kertaa Ossi ei hypännytkään samalla lailla, syy ehkä siinäkin kun oli vähän hankala mennä, auto kun oli kadun varressa ja siinä kiveyksen reuna mistä olisi pitänyt hypätä ja oli ehkä vähän liian kaukana. Mutta saa nähdä miten sitten on kun täältä kotoa lähdetään seuraavan kerran, että hyppääkö sitten vai onko tämänkin kanssa sama juttu kuin koiven noston kanssa että välillä onnistuu ja välillä ei. Tosin nykyisinhän Ossi nostaa koipea aina jos on vain jotain mitä vasten nostaa eli puu tai pensas, niin koipi nousee, tasamaalla ei niinkään paljoa.

Nyt Ossi väsähtikin ja kävi nukkumaan. Mies taas aloittelee ruuan laittoa, tänään olisi paistettua kuhaa, perunoita ja limekastiketta.  Tuo limekastike on kyllä mielettömän hyvää tuon paistetun kuhan kanssa, nimensä mukaisesti menee limen mehua ja sitten ruohosipuli tuorejuustoa, kalan perkeistä lientä ym.

Tottisharjoitukset oli eilen aika minimaaliset kun pääsi niin myöhään aloittamaan, lähinnä vain seuraamista ja luoksetuloa. Tänään ehkä sitten enemmän illalla...

Kuviakin tuli taas otettua tuolla koirapuistossa. Jos on onnistuneita, niin lisään niitä sitten taas joskus myöhemmin tänne. Mutta tosi lämmin tuolla ulkona on vaikka onkin pilvistä. Ja kun oltiin koirapuistossa, niin silloin kuului ukkosen jyrinää. Onneksi ei tullut tänne...