Perjantai ja 31.12. Vuoden viimeistä päivää vietetään. Toisin sanoen kauhun aikaa Ossille. Eläinlääkärin suosituksesta ostettiin Serene-UM:ää, jotka ovat pillereitä ja niiden pitäisi helpottaa, mutta eipä ole auttanut ei. Sen näytti eilinen kun paukkui pari kertaa lähempää ja tänään, vaikka kuuluikin kaukaa ja oli aika hiljainen ääni. Silti Ossi änkesi heti nurkkaan piiloon.  Ennen tykkäsin uudesta vuodesta, mutta en enää sen jälkeen kun näkee mitä se tekee Ossille. Pistää kyllä vihaksi niiden kahden 10v pojan temput 2009 uudenvuoden päivänä. Ilman sitä meillä olisi helpompi olla eikä Ossikaan pelännyt sitä ennen. Nyt sitten joutuu katsomaan muutaman päivän sen tärinää ja pelkoa kun ei uskalla oikein liikkua asunnossamme saatikka ulkona.

Mutta palataanpa jouluun. Aatto oli kiireinen, mutta silti jotenkin mukavaa aikaa. Vietettiin rauhallinen ilta hyvien ruokien parissa joululauluja kuunnellen. Ossikin sai paketteja ja laitettiin ne kuusen alle, josta sai itse hakea ja avata omat pakettinsa.  Olikin jo ihan innoissaan ja hyppi ja pomppi kun kaapista hain paketit ja lähdin viemään niitä kuusen alle. Ei kuitenkaan juossut heti pakettien kimppuun kun sanottiin "odota". Sitten sanottiin "etsi omat lahjat" ja heti meni ja alkoi haistelemaan mitkä olisi sen lahjat... Siitä on kuvia ja lisään ne kohta tähän loppuun.

Joulupäivänä käytiin koirapuistossa ja sen jälkeen käytiin vanhempieni luona. Iltapäivällä lähdettiin ja illalla tultiin kotiin. Tapanina oltiin kotona ja hyvä olikin kun oli niin kaamea keli, lunta taas tuiskutti taivaan täydeltä ja sitten vielä se kova tuuli mikä kinosti lunta teille...

Eilen eli 30.päivä käytiin kaupassa ja taas oli aikamoinen keli. Lunta oli sadellut jo vuorokauden putkeen ja ennen lähtöä oli satanut jo oikein sakeasti viimeisten 6 tunnin ajan. Lunta oli maassa jo 10 cm ja tänä aamuna oli 15 cm eli hieman satoi vielä lisää ennenkuin sade lakkasi.

Eilen mies sai kuulla myös milloin saa pitää talvilomansa ja se on tammikuun puolivälissä. Silloin miehen loman aikana olisi tarkoitus sitten käyttää Ossi lonkka- ja kyynärkuvauksissa sekä mahdollisesti myös silmätutkimuksessa. Hinnasta vähän riippuu mitä tulee maksamaan nuo yhteensä vai jääkö silmätutkimus pois. Mutta kuvaukset hoidetaan joka tapauksessa.

Mutta pidemmittä puheitta OIKEIN ILOISTA UUTTA VUOTTA JA KAIKKEA HYVÄÄ VUODELLE 2011!!!

Nyt niihin joulun ja aatonaaton kuviin...

^ Tässä valmistellaan kinkkua uuniin, Ossi seuraa tiiviisti vieressä kuola valuen...

^ Lupa saatu, "etsi omat lahjat".

^ Yksi oma paketti löydetty.

^ Paketista löytyi käärme, jolla pituutta 2.5 metriä.

 ^ Sitten hakemaan toista pakettia....

^ Tässä "tapetaan" käärmettä eli kurkusta kiinni ja ravistetaan kunnolla.