Torstai ja 18.11. Tänään Ossi täyttää 2.5 vuotta.  Sen "kunniaksi" on sitten vatsakin taas sekaisin... johan tässä jo kuukauden päivät olikin normaali tai vähän alle sen...

Pitkästä aikaa tulee tännekin kirjoiteltua. Niin monesti on pitänyt, mutta aina se on jäänyt. Kun olen muistanut, niin ei ole ollut aikaa tai päinvastoin. No, nyt sitten jotain näin koostetusti.

Eli treenailtu ollaan suunnilleen joka päivä kun Ossikin näyttää sitä aina oikein odottavan koska se hetki alkaa.  Mutta välillä ollaan pidetty päivän paussia tai parikin. Joskus ihan sen takia kun on ollut kiirettä ja joskus taas sen takia kun Ossilla on ollut vatsa sekaisin. Sitä kun on siis ollut tässä syksyn aikana melko usein, välillä vain viikko paussia ja joskus ei sitäkään ja sitten saattaa olla taas kuukauden normaali, kunnes on taas sekaisin.

Koirapuistossakin ollaan käyty aika usein, suunnilleen joka viikko. Ossilla on ollut luonnollisesti kivaa. Ja varsinkin silloin jos on löytynyt toisia koiria ja jos on vielä sellaisia että tykkäävät juosta sen kanssa. Välillä näitä löytyy, mutta välillä on vain sellaisia jotka tykkäävät olla isäntänsä lähellä eivätkä lähde minnekään vaikka kuinka Ossi yrittäisi houkutella niitä mukaan.

Joo, kuten otsikko kertoo, niin talvi on tullut tänne eteläänkin. Tiedä sitten kuinka pitkäksi aikaa, mutta on luvattu että viikon verran kestäisi näillä näkymin nämä talviset kelit. Piti kaivaa talvijalkineetkin kaapista esiin ennenkuin pääsin edes Ossia viemään ulos.

Isänpäivää vietettiin minun vanhempieni luona ja viikkoa sitä ennen käytiin miehen äidin luona. Eipä tässä sitten juuri muuta sen kummempaa kuulu. Sitä normaalia arkea mitä ennenkin huonoinen ja hyvine päivineen.

Mutta sitten vähän kuvia mitä on kertynyt...

^ Ylläolevat kuvat on otettu koirapuiston jälkeen viereisellä rannalla 23.10.

^ Yllä oleva kuva on otettu viikkoa myöhemmin eli 30.10. ja paikka Uutelan koirapuisto, jossa käydään aina kun koirapuistoon mennään.

^ Ossin lennokas luoksetulo koirapuistossa. Huomaa oikeassa laidassa puolivälissä olevan saksanpaimenkoiran ilme.

^ Ossi sai juoksukaverin yhdestä nartusta, joka suunnilleen saman värinen kuin Ossikin. Ossi on näistä vasemmalla oleva.

^ Ja perätysten mennään taas. Tuo ja pari muuta sen yllä olevaa on kuvattu 7.11.

^ Koirat lennossa, Ossi menossa ja toinen koira tulossa tähän suuntaan. Kuvattu jälleen koirapuistossa ja isänpäivänä 14.11. ennenkuin lähdimme vanhempieni luokse.

Että sellaisia kuvia oli taas kertynyt. Eilen otin sitten kuvia kun mies treenasi Ossin kanssa. Ei vaan ehditty illalla käsitellä niitä. Mutta ehkä sitten tänään ja saisi seuraavaan päivitykseen laitettua ne mukaan tännekin.

Lumen myötä tuli joulun tunne ja kohtahan tässä pitää muutenkin aloitella leipomisia, joten oikein mukavaa joulun odotusta kaikille!