Perjantai. Taas ollaan viikonlopun kynnyksellä. Äkkiä se tämäkin viikko sitten meni. Eilen tuli paljon lunta, alkoi jo toissapäivänä. Mutta yön ja päivän aikana sitten suli melkein kaikki kun vettä satoi ja asteet nousi plussan puolelle. Eilenhän oli koko päivän puolisen astetta pakkasta. Nyt on jo jonkin aikaa sadellut räntää, mutta niin märkää että sulaa saman tien kun maahan osuu. Eli aika loskaista ja märkää on ulkona.

Kunhan mies kotiutuu töistä ja Ossi on ruokittu ja käytetty lenkillä, niin lähdetään kauppaan. Sitten kun tullaan joskus takaisin, niin ollaankin jo aika pitkällä illassa kun on tavarat purettu jne. Huomenna viedään vielä yksi taulu sinne tutun liikkeeseen, sitten on pihatalkoot ja pitäis muutenkin siivota. Sunnuntaina kun ei juuri mitään ehdi kun mennään vanhempieni luo viettämään isänpäivää ja saadaan sitten täytekakkuakin.

Joo, muutama päivä on taas kulunut viime kirjoittelusta. Joka ilta ollaan treenattu ja muuten menee ihan hienosti, mutta välillä ei luoksetulon pysäytys meinaa onnistua niin hyvin kuin pitäisi eli Ossi jatkaa tuloaan muutamia askeleita ennenkuin pysähtyy. Sitten paikkamakuussa taas ollaan viime aikoina menty vähän huonompaan suuntaan. Ossi saattaa jossain vaiheessa lösähtää eli makaakin niin että peräpuoli on vähän sivuttain eikä ole niin särmästi siinä. Eilen taas haisteli lattiaa ja nuoli mattoa ja pisti pään tassujen päälle hetkeksi. Eli lisää treenausta noihin.

Tänään käydään ostamassa virallinen noutokapulakin, joten katsotaan miten lähtee nouto sujumaan sillä. On siis meidän ensimmäinen noutokapula. Sitten ostetaan ruokasäkki, luita ja katsotaan samalla löytyiskö jotain joululahjaksi.

Niin ja sunnuntaina saadaan sitten ne sohvatkin.

Mutta tässähän tämä näin tiivistettynä. Ei muuta kuin hyvää viikonloppua.